Het kan niet op deze winter!

Winteractie
10/16/2020

De winter is hét moment om jouw Harley-Davidson® de liefde te geven die hij verdient. Wij helpen je daar graag mee! Van een catalogus vol originele H-D-onderdelen tot hoogwaardige onderhoudsproducten tot een complete wintercheck: wij hebben alles in huis om jouw Harley in absolute topstaat te brengen én te houden.

 

TOT 15% KORTING OP ACCESSOIRES

Je krijgt 10% korting op aftermarket accessoires en maar liefst 15% op die van Harley-Davidson wanneer je deze in de werkplaats laat monteren (actie loopt t/m eind februari). 

DIVERSE AANBIEDINGEN IN DE SHOWROOM

• Onze kraam staat er weer! Leuke aanbiedingen en mooie gebruikte onderdelen voor de beste prijzen 
• Bij aanschaf van minimaal drie poetsartikelen ontvang je een gratis rol poetspapier
• Ga je je Harley stallen? Prepareer de benzine in je tank en brandstofsysteem

Koop nu 4Tec brandstoftoevoeging én systeemreiniger voor een combinatieprijs  van € 22,50 zodat je motor in het nieuwe jaar weer gemakkelijk start.

GRATIS HALEN EN BRENGEN

Voorkom wachttijden aan het begin van het nieuwe seizoen.

Laat je jouw motor tijdens de wintermaanden door ons onderhouden of laat je accessoires monteren, dan komen wij je motor gratis ophalen en thuis brengen. Bel Arian of Anton op 073-6466723 of stuur een e-mail naar receptie@centralharley-davidson.nl voor de voorwaarden of een afspraak.

GEPOETST OP STAL
Er is nog ruimte voor de winterstalling; wij stallen je motor warm en droog, in combinatie met onderhoud kost dit maar €1 per dag. Daarnaast poetsen we je motor voor slechts € 99,- in showroomstaat.

EXCLUSIEVE SLEUTELHANGER
Besteed je voor 28 februari 2021 meer dan €200 aan winteronderhoud, originele Harley-Davidson® onderdelen, accessoires of motorclothes? Dan krijg je de exclusieve Limited Edition Harley-Davidson sleutelhanger helemaal gratis!

Je ziet het: meer dan genoeg reden om langs te komen bij Central, we zien uit naar je bezoek!